✩ Πρόγραμμα για συγγραφή μυθιστορημάτων και ιστοριών Writer’s Café

0

[ Πηγή: Sotostips.gr ]

Το Writer’s Café είναι πρόγραμμα για συγγραφή μυθιστορημάτων, ιστοριών και νουβέλας. Το πολυεργαλείο αυτό για Windows και Linux, βοηθά στην οργάνωση των πρότζεκτ δημιουργικής γραφής αφού περιέχει διάφορα εργαλεία όπως  προφίλ χαρακτήρωντοποθεσίες της ιστορίας, pinboard, journal κλπ.

Το πρόγραμμα μπορεί να αποθηκεύσει εξάγοντας σε odt, html, txt. Τα odt έγγραφα μπορούν να μετατραπούν άνετα σε docx, πχ με Libre Office, ακόμη κι με Microsoft Office  αν δεν κάνω λάθος.

Το Writer’s Café σας βοηθά να καταγράψτε και οργανώστε τις σκέψεις σας, με μια ποικιλία χαρακτηριστικών όπως σημειωματάριο και το πιο σημαντικό, εργαλείο διάρθρωσης ιστοριών.

Writer’s Cafe storyline

Η επιφάνεια εργασίας στα δεξιά περιέχει εικονίδια για διάφορα εργαλεία και έγγραφα του Writer’s Café. Κάντε διπλό κλικ σε ένα εικονίδιο για να ξεκινήσετε ένα εργαλείο, ή τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω στο εικονίδιο για να δείτε μια περιγραφή του.

[ Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου >> ]

 

✔ Σχετικά βιβλία:
«Cool Reader»: Μακράν το καλύτερο e-book reader στο Android Το ηλεκτρονικό διάβασμα έχει γίνει της μόδας το τελευταίο διάστημα. Ιδιαίτερα με την κυκλοφορία των ταμπλετών που προσφέρουν φοβερές ευκολίες, από τη μεταφορά εκατοντάδων βιβλίων στην τσάντα μας (χωρίς το πραγματικό τους βάρος) μέχρι τη φωνητική υποβολή τους, αν βαριόμαστε να τα διαβάσουμε οι ίδιοι. Απ...
✔ Ηλεκτρονικό αναγνωστήριο από την Εθνική Βιβλιοθήκη: 2.500 τίτλοι βιβλίων στο Διαδίκτυο... Μία νέα υπηρεσία, το "Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο", θα λειτουργήσει σύντομα από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, μέσα από την οποία οι εγγεγραμμένοι και πιστοποιημένοι χρήστες της θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης για ανάγνωση σε ελληνόγλωσσα ηλεκτρονικά εμπορικά βιβλία. Ο ηλεκτρονικός δανεισμός θα γίν...
✔ Μοιραστείτε το:
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
  •  

Comments are closed.